Zobrazeno 71 až 80 z celkem 129 článků.
1051_20231211_092114.jpg

PLES: Sezení v přízemí vyprodáno! Pokračuje prodej míst ke stolům v prvním patře

V první den předprodeje na únorový ples FK Čáslav se během několika hodin vyprodalo 224 míst na sezení v přízemí sálu hotelu Grand. Tento týden předprodej pokračuje, avšak vstupenky k sezení ke stolům si můžete pořídit již jen v prvním patře. Neváhejte a zajistěte si místenku na ples FK Čáslav včas! Tento týden bude prodejní kancelář FK Čáslav otevřena každý den v odpoledních hodinách!

1043_20231130_122409.jpg

Na fotbalisty Čáslavi čeká v zimní přípravě šest utkání a soustředění v Třeboni

Divizní fotbalisté Čáslavi po dvoutýdenním prosincovém tréninkovém mezibloku, který v příštím týdnu povede již nový hlavní trenér Roman Kučera, budou v závěru roku čerpat dovolenou. Na startu zimní přípravy se pak čáslavští fotbalisté sejdou v polovině ledna. Během dvouměsíčního drilu absolvují i šest přípravných utkání, tentokrát především v domácích podmínkách. Na začátku února se Čáslavští vydají na čtyřdenní soustředění do Třeboně.

1038_20231123_100542.jpg

Čáslav podzim zpackala, přesto myslí na záchranu. Pomoci má nový kouč i posily

Divizní fotbalisté Čáslavi mají za sebou hodně nepovedený podzim. Na kontě mají pouhých sedm bodů a jsou předposlední. Nepomohla ani výměna trenéra čtyři kola před koncem, když Jakuba Svobodu nahradil bývalý ligový fotbalista a čáslavský rodák Petr Janda. Ovšem předposlední celek skupiny C nehází flintu do žita a na jaře se chce pokusit o téměř nemožné. „Chceme v Čáslavi udržet divizní soutěž i pro příští sezonu,“ říká mimo jiné v rozsáhlém rozhovoru pro Kutnohorský deník člen výkonného výboru čáslavského klubu a bývalý kouč Jakub Svoboda. K tomu by měl pomoci nový trenér a také výrazné hráčské posílení.

1024_20231113_090758.jpg

Petr Janda skončil v roli hlavního kouče u čáslavského áčka

Šéftrenér čáslavské mládeže Petr Janda před měsícem nastoupil k čáslavskému áčku. Vedení klubu si od jeho angažovaní slibovalo potřebný impuls v podobě nového trenéra, který by mohl zlomit bilanci nepříznivých výsledků. Bohužel se tak nestalo. Čáslav v posledních čtyřech kolech nevyválčila ani bod.